Redesign skichalets.nl

Een klant van mijn opdrachtgever PanArt, skichalets.nl, had een website die redelijk gedateerd was op het gebied van design. Daarnaast konden de functionaliteiten zoals de bookingsmodule ook wel een verfrissing gebruiken. Skichalets kreeg op dat moment ook op het gebied van huisstijl een compleet nieuwe look waaronder het logo ook compleet veranderd werd. Een mooi moment om ook de website eens flink onder handen te nemen. Het idee was aanvankelijk om een compleet nieuw uiterlijk te creƫren zonder de website compleet onder handen te nemen.

Ik was niet volledig vanaf het begin betrokken bij dit project. Een collega van de afdeling vormgeving heeft dan ook de homepagina ontworpen. Daarna is het project in mijn handen gekomen waarbij ik de resterende pagina’s heb ontworpen.

Ook tijdens het programmeren ben ik betrokken gebleven bij dit project. Zo ben ik op dit project gebleven als projectmanager waarbij ik voornamelijk de developers in de gaten hield op basis van pixel-perfect programming. Het resultaat is een compleet vernieuwd website die weer compleet bij de tijd is.
Bekijk website

Meer werk zien?

Bekijk andere Case Study's