Eventwebsite Global Mercy

Mercy Ships is een christelijke hulporganisatie die gratis professionele medische zorg biedt aan de allerarmsten van de wereld. Omdat ik persoonlijk een zwak heb voor hulpbehoevende mensen, ben ik na mijn afstudeerstage als vrijwilliger betrokken gebleven bij Mercy Ships Holland. Ik ga dan wel niet mee op de schepen, maar help hen wel met het optimaliseren, beheren en uitbreiden van hun eigen website.

Mercy Ships heeft sinds kort een nieuw schip in de vloot erbij. Om extra aandacht te krijgen komt dit schip in het najaar van 2021 / voorjaar van 2022 naar Rotterdam. Hiervoor moet een website ontwikkeld worden waarop mensen tickets kunnen boeken om het schip te bezichtigen. Zodoende werd ik door het internationale communicatie-team gevraagd om mee het webdesign te realiseren, en mee te helpen met het bouwen. In eerste instantie heb ik twee varianten ontworpen. In de praktijk is het een combinatie tussen beide geworden.

Uiteindelijk heb ik samen met een internationaal team van Mercy Ships de website gerealiseerd in het gebruiksvriendelijke WordPress.

Bekijk website

Meer werk zien?

Bekijk andere Case Study's